HUIS = House of Kiki

HUIS is aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (CNVV) van House of Kiki. Dat betekent dat we daadwerkelijk aan de slag gaan in uw woning. In tegenstelling tot traditionele verkoopstylisten, die enkel advies geven.

Als CNVV Verkoopstylist zijn we gespecialiseerd in het relatief snel verkoopklaar maken van (te koop staande) woningen. In de tijd dat anderen uren uw huis analyseren om vervolgens advies uit te brengen waarvan u toch niet weet hoe u ze uit moet voeren gaan wij direct aan de slag.

We weten binnen een kort tijdsbestek een te koop staande woning aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

House of Kiki gaat samenwerken met JAAP.NL

Het particuliere House of KIKI, opleiding en netwerk voor verkoopstylisten, is deze week een samenwerking aangegaan met JAAP.NL, een van Nederlands grootste huizensites.

Deze samenwerking is niet verrassend, omdat in de huidige woningmarkt veel huizen langer dan verwacht in de verkoop staan. Blijkbaar ziet ook deze huizenbieder de voordelen van een aantrekkelijker presentatie verzorgd door een CNVV als HUIS Verkoopstyling & Interieurontwerp.

 

 

 

 

 

Pimp je huis met Kiki

Of de huizenmarkt echt op slot zit, is de vraag. Maar moeizamer gaat de verkoop van woningen zeker wel. Niet zo gek dat mensen het nieuwste van het nieuwste proberen, om hun huis te verkopen. Bijvoorbeeld verkoopstyling: pimp je huis met een verkoopstylist opgeleid door House of Kiki, zoals HUIS Verkoopstyling.

Artikel in Metro

Post to Twitter