Huis verkopen

March 16, 2010 by · 1 Reactie 

“Ontdek Hoe Ook U Snel En Met Meer Winst Uw Huis Verkoopt!”

Beste Huizenbezitter,

Mijn naam is Edwin Huisman en als verkoopstylist heb ik gemerkt dat heel veel mensen het leuk vinden om met hun huis bezig te zijn. Als ze besluiten om te verhuizen, willen ze het liefst hun huis graag zelf (her)inrichten, zodat het huis sneller wordt verkocht. Bent u ook zo’n iemand, dan stel ik u direct een aantal belangrijke vragen:

 • Zou u ook willen leren hoe u uw huis sneller verkoopt?
 • En bent u bereidt om daar zelf mee aan de slag te gaan, en om bijvoorbeeld zelf met meubels te sjouwen?
 • En kunt u kritisch naar uw woning kijken?
 • Zegt u JA?

Gelukkig! Dan schuilt er ook in u een verkoopstylist, die straks zijn/haar eigen huis professioneel verkoopklaar kan maken. En uw eigen huis sneller kan verkopen, tegen de beste verkoopprijs.

» Ontdek het ebook ‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’ van mij, Edwin Huisman

“Wat Ik Ontdekte Is Iets Voor U…”

Als verkoopstylist ben ik altijd op zoek naar inspiratie, tips en slimme trucks om huizen beter te presenteren, zodat ze succesvoller worden verkocht. Want een goede presentatie is alles. Advertenties en de foto’s zijn de eerste kennismaking van een potentiële koper. En ik heb al heel wat huizen verkoop sites gezien, maar ik blijf me verbazen over de slechte presentaties van woningen.

Gelukkig kan het ook anders. En ik herken altijd onmiddelijk wanneer er een professional aan het werk is geweest. En dat is iets wat u ook kunt leren, dankzij de handige verkooptips en ervaringen die ik maar eens heb opgeschreven. 

Het uitgeven van een boekje was in eerste instantie niet eens de bedoeling, maar ik had zoveel nuttige informatie verzameld, dat ik besloot om het te bundelen tot een digitaal boek.

 

“Alles Wat U Moet Weten Om Uw Huis Succesvol Te Verkopen”

Alle tips en ervaringen helpen u uw huis sneller en beter verkoopbaar te maken met meer winst! U hoeft geen technische kennis te hebben. Uw huis met verlies verkopen? Ook niet nodig!

‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’ is een uniek boekje dat u laat zien waar u op moet letten om uw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren. Vaak zijn het maar kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken tussen een verkoopbare en een onverkoopbare woning.

In ‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’ ontdekt u alles over:

 • Hoe beter presenteren van alle ruimtes van uw woning
 • Hoe u snel en voordelig kunt decoreren t.b.v. de verkoopbaarheid
 • Hoe u uw huis sneller verkoopt, dan de buren
 • Kwalitatieve kijkers en potentiële kopers
 • Het maken van de juiste foto’s en een goede advertentie voor het internet
 • Omgaan met potentiële kopers

Daarnaast is het ingedeeld in overzichtelijke hoofdstukken, waarbij alle ruimtes van een huis aan bod komen. Aangevuld met heel veel foto’s. Zodat u weet waar u op dient te letten.

Het boek is een goede handleiding voor wie het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan. En het ziet als een leerproces. Voor wie de tijd heeft om op een eigen tempo ruimte voor ruimte verkoopklaar te maken. Bovendien zal het digitale boek u enorm inspireren!

 

“Dit Is Niet Voor Iedereen Weggelegd!”

Daar ben ik heel eerlijk in. Ik heb het zelf geschreven en het is erg afhankelijk van wat voor persoon u bent. Iedereen is immers anders. Voor wie is dit boek interessant?

Deze lezers vinden het leuk zich in het verkoopklaar maken van hun huis te verdiepen
Ze vinden het leuk om de handen uit de mouwen te steken
Ze willen het gerust eerst zelf proberen, voor ze mij inschakelen
Ze hebben geen haast met de verkoop van hun huis en kunnen de tijd nemen
Ze staan open voor goede ideeën en zijn creatief
Ze weten dat ik altijd bij ze langs kan komen om de woning helemaal ‘af’ te stylen

Herkent u zichzelf, dan denk ik dat u heel veel profijt zult hebben van het boek “Geheimen Van Een Verkoopstylist”. Herkent u zichzelf hier niet in, dan doet u er verstandiger aan om een afspraak met mij te maken. Zodat ik zelf bij u aan de slag ga.

Het boek “Geheimen Van Een Verkoopstylist” is in digitale vorm beschikbaar, dus u kunt het direct downloaden en direct aan de slag!

Wanneer u het boek download ontvangt u het volledige ‘Niet goed, geld terug garantie”. Als u niet tevreden bent ontvangt u zonder vragen te stellen 100% van het aankoopbedrag retour!

U kunt nu toegang krijgen tot bovengenoemde informatie. En misschien ook vrienden en bekenden helpen met de verkoop van hun huis.

» Op deze website kunt u het ebook downloaden.

 

Post to Twitter

Reacties

1 Reactie op “”

Links van andere pagina's/websites

Check out what others are saying about this post...
 1. […] vrijblijvend intakegesprek is gratis. Let op: maak op tijd uw afspraak! Liever zelf aan de slag? Ontdek het ebook ‘Succesvol uw huis verkopen’ van Klaasje […]Wat vindt u?

Laat ons weten hoe u hierover denkt!