Huizenmarkt

ERA Open Huizen Route 5 juni 2010

April 6, 2010 by · 3 Reacties 

Zaterdag 5 juni 2010 houden de ERA makelaars weer een ERA Nationale Open Huizen Route. Op die dag kunnen particulieren tussen 11:00 uur en 17:00 uur geheel vrijblijvend rondkijken en zich zo oriënteren op de huizenmarkt. Voor mensen die hun woning willen verkopen een interessant moment, omdat uit cijfers van de NVM blijkt huizen die mee doen aan de Open Huizen Route circa 30% meer worden verkocht, dan huizen die zich niet aanmelden voor de route. Wilt u handige tips voor het aanschaffen van een huis, dan is dit E-book Succesvol Een Huis Kopen misschien iets voor u.

Staat uw huis te koop? Maak er werk van!

Bent u op zoek naar informatie waarmee u uw huis sneller kunt verkopen?  En wilt u zelf aan de slag? Kijk dan op www.GeheimenVanEenVerkoopstylist.NL waarin verkoopstylist Edwin Huisman alle geheimen onthult van het vak verkoopstyling (Bekend van TV Makelaar). Heeft u liever dat hij bij u langs komt om uw woning aan te passen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina Verkoopstyling.

Zelf op huizenjacht? Laat TomTom u helpen uw route uit te stippelen. 

Van 11:00 uur tot 17:00 uur klinkt lang, maar is zo voorbij. Zeker als u meerder wijken of steden op het oog heeft. Gelukkig hebben de ERA makelaars en TomTom daar iets op gevonden. Bij alle Google Maps kaarten waar u een TomTom knop aantreft kunt u, na het zoeken op de kaart, met een klik de gevonden woningen naar uw TomTom overzetten. Vervolgens kunt u eenvoudig uw eigen open huizen route gaan rijden. Zo kunt u de omgeving in u opnemen en uitgerust en ontspannen de woningen bezichtigen. Meer informatie hierover vindt u hier.

Ik wens u veel kijkplezier. En als uw huis te koop staat, heel veel succes.

P.S. Ontdek op www.GeheimenVanEenVerkoopstylist.NL hoe u kwalitatieve kijkers aantrekt. En hoe u van kijkers kopers maakt.

Post to Twitter

Reacties

3 Reacties op “ERA Open Huizen Route 5 juni 2010”
 1. D.A. Holtkamp says:

  Ongetwijfeld een goed voornemen.
  Mvgr.
  Holtkamp

 2. Gerrie says:

  Jammer dat dit niet vaker wordt georganiseerd.
  Wij zoeken nu enige tijd een huis, en zijn erg te spreken over de open huizen route! Je kan zo 7 huizen op 1 dag bezichtigen, dat gaat anders iets lastiger, al helemaal op zaterdag………….

 3. Hoi Gerrie, Je hebt helemaal gelijk. Jammer dat het niet zo vaak is. Mocht je droomhuis er niet bij zitten, op 9 oktober 2010 is de eerstvolgende. Maar laten we eerst die van zaterdag 5 juni 2010 even afwachten.

  Als ik je nog een tip mag geven, plan je route vooraf. Dan haal je het maximale uit je dag.

  Voor gratis tips m.b.t. interieurontwerp kun je je trouwens geheel vrijblijvend aanmelden op http://www.huis-verkoopstyling.nl/particulieren/interieurontwerp/ (rechtsonderin even je naam en e-mailadres achterlaten). Misschien vind je dat ook leuk?

Wat vindt u?

Laat ons weten hoe u hierover denkt!