Kleuradvies

Huis Interieurontwerp slaapkamerWat is uw favoriete kleur? We weten allemaal dat kleur een grote impact heeft op de sfeer van een huis.

Iedereen heeft wel een bepaalde voorkeur over een kleur. Maar om uit die vele kleurtonen de juiste kleur te kiezen, moet je bijna een kleurenexpert zijn. Kijk maar eens naar de vele kleurnuances die een bouwmarkt aanbiedt voor bijvoorbeeld de kleur rood.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de accentkleuren en de extra accentkleuren, die met elkaar de compositie bepalen.

Kleuradvies: veilig en uitdagend

Omdat er zo’n ruime keuze is, blijven we snel hangen in de veilige kleuren beige en wit. Waar natuurlijk niets mis mee is, maar het maakt uw interieur er niet altijd spannender op.

Om wel die spanning te creëeren (wat ook goed mogelijk is binnen een neutraal kleurenpalet) is het belangrijk het antwoord te vinden op een aantal vragen. 

Werkwijze kleuradvies

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen en leefsituatie door. Bent u overdag veel thuis, of juist ‘s avonds?Daarnaast houden we rekening met de lokatie en het karakter van het huis. Dit alles leidt tot een weloverwogen kleuradvies dat naadloos aansluit op uw lifestyle.

Een kleuradvies maakt standaard deel uit van een interieurontwerp. Wilt u uitsluitend een kleurenadvies voor bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, slaap- of kinderkamer, dan kan dat natuurlijk ook.

Maak vandaag nog een afspraak om meer sfeer in uw huis te brengen.

Post to Twitter