Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling/vastgoedstyling?

 Het principe van verkoopstyling/vastgoedstyling is: uw huis optimaal presenteren voor de doelgroep. Want alleen dan is uw huis 100% herkenbaar voor de potentiële koper. Van alles een beetje is ook niks. 

Omdat potentiële kopers waarschijnlijk voor de grootste aankoop van hun leven staan, kijken ze ze extra kritisch naar uw huis. Daarom is het noodzakelijk dat uw huis goed gepresenteerd wordt. Want de kijkers komen voor uw huis en niet voor uw thuis. En verkoopstyling helpt daarbij.

Vastgoedstyling: die bekende eerste indruk

Een bezichtiging duurt – ook in Amsterdam – gemiddeld nog geen 10 minuten, waarbij de eerste 15 seconden bepalend zijn. In die paar tellen weegt de bezoeker af of hij/zij zichzelf in uw huis ziet wonen. Daarom is het belangrijk de kennismaking vanaf het begin goed te starten.

Een verkoopstylist is getraind om met een objectieve blik naar de inrichting te kijken. En kan de positieve aspecten van uw huis versterken door de kleur, accessoires en/of meubels aan te passen. 

Als verkoopstylist kan ik met beperkte ingrepen zorgen voor frisheid en ruimte. 

Uw woning wordt daardoor een neutrale prettige omgeving, zodat kijkers zich gemakkelijker hun nieuwe leven in uw oude huis kunnen voorstellen.

Zo helpen we u met verkoopstyling/vastgoedstyling

Iedere verkoopstylingsklus begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden met elkaar bespreken. Zoals u kunt lezen is dit gesprek vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Tijdens dit intakegesprek kunt u aangeven wat u graag zelf wilt doen. En welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren. (U kunt natuurlijk ook alles aan ons overlaten.)

Vervolgens ontvangt u een overzichtelijke offerte, waarin we aangeven welke verkoopstylingswerkzaamheden wij voor u doen. We werken met de House of Kiki methode, wat wil zeggen dat we vooral aan de slag gaan!

 Is uw huis helemaal op orde, na de verkoopstyling, dan is het moment aangebroken voor het maken van goede foto’s voor de publiciteit (Funda, Makelaarsland, woonbijlage ed.). Als u dat wilt kunnen we ook de fotografie voor u verzorgen.

Ook voor Open Huizen Route-weekeinden en kijkdagen rond Amsterdam (Noord Holland) kunnen we u helpen om de puntjes op de i te zetten.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een gratis verkoopstyling intakegesprek via onze contactpagina.

Post to Twitter