Laat de mogelijkheden zien

Er komt heel wat bij kijken om een huis verkoopklaar te maken. Er moet veel opgeruimd worden. Want mensen willen nog wel eens wat bewaren, in de loop der jaren. Het pand moet in een goede staat van onderhoud zijn. En ook het kleurgebruik moet een zo groot mogelijke doelgroep aanspreken. Maar is nog een belangrijke mogelijkheid om geinteresseerden over de streep te trekken. En dat is met behulp van 2D plattegronden en 3D schetsen.

“En bij de keuken, is er ruimte voor een serre…”

Schetsen kunnen op een heldere manier de mogelijkheden van een huis aan de potentiele bewoner laten zien. Het aanbouwen van een serre aan de achterkant van het huis is voor mensen voor te stellen. Maar met een 2D impressie wordt het mogelijk om de opstelling van de meubels te tonen. En wordt het meer dan alleen die glazen pui die iemand in gedachten heeft, bij het horen van het woord serre. In 3D kunnen we u laten zien, hoe het er uit kan zien, wanneer u bijvoorbeeld in de keuken zou staan.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Kijken naar de mogelijkheden van het huis voor toekomstige bewoners. Kan als verkoopargument(en) zijn, voor potentiele kopers. Kan op verzoek worden uitgewerkt in 2D en 3D schets.

HUIS Verkoopstyling kan een digitale 2- of 3D-animatie van uw woning maken. In sommige gevallen is het bij verkoop van een woning aan te raden om een aspirant-koper bepaalde mogelijkheden van uw woning te laten zien, zonder dat deze daadwerkelijk uitgevoerd worden. De keus is aan de aspirant-koper. Bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer of een uitbreiding van de woning.

Ook kunt u aan aspirant-kopers laten zien hoe een ander interieur in hetzelfde huis lijkt.

——————————————————————————-

Maar ook bij een interieuradvies kan 2- of 3D- animatie uitkomst bieden. Hoe komt de verbouwing eruit te zien? Als u twijfelt over bijvoorbeeld kleurgebruik, kunt u eindeloos uitproberen welke kleur u het mooist vindt, zodat u de voor u juiste kleuren kiest en efficient aan de slag kunt.

Of waar staat de bank het mooist? En is de bank die we gezien hebben niet te groot? Of juist te klein? 2- en 3d animatie heeft onbegrensde mogelijkheden!

Belt u gerust voor meer informatie over uw persoonlijke situatie.

Post to Twitter