Zèlf verkoopstylen

Staat uw huis te koop en wilt u het zelf succesvol verkopen? En vindt u het leuk om zelf te verkoopstylen en aan de slag te gaan? Dan is mijn E-boek ‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’ iets voor u!

In heldere bewoordingen leg ik u uit wat er komt kijken om uw huis als een echte verkoopstylist zelf te verkoopstylen. U krijgt  op overzichtelijke wijze handige praktisch toepasbare tips waarmee u direct aan de slag kunt. En zo uw huis succesvol kunt verkopen. Daarbij worden zowel de binnenkant als de buitenkant meegenomen. Want het geheim van een succesvolle verkoop voor de beste prijs is een goede presentatie!

Waarom zelf verkoopstylen met dit boek?

  • Heel veel praktische tips en tricks, geschikt voor elk type woning
  • Behandelt stap voor stap elk vertrek
  • Veel illustraties en foto’s
  • Inclusief handige check lijsten
  • 3 x bonus 
 >> Geheimen Van Een Verkoopstylist in De Telegraaf

Direct toegang, direct zelf verkoopstylen

Geheimen Van Een Verkoopstylist is een E-book. En kunt u na het bestellen, direct downloaden en opslaan op uw computer. Indien gewenst kunt u het bestand ook uitprinten en inbinden. Kortom: direct aan de slag met het verkoopklaar maken van uw huis! En als ik u nog een tip mag geven, de eerstvolgende Open Huizen Route is op 26 maart 2011.

100 % Tevredenheids Garantie

Ik ben er zo van overtuigd dat dit boek een goede handleiding is voor het succesvol kunnen verkopen van uw huis, dat u het boek een maand lang vrijblijvend mag uitproberen. Voldoet het niet aan uw verwachting, dan ontvangt u het aanschafbedrag van € 17,50 terug op uw rekening. U loopt dus geen enkel risico!

 

 

 

 

Post to Twitter