Huis verkopen, open huizen route, Uncategorized

Landelijke Open Huizen Route 5 oktober 2013

October 9, 2012 by · 2 Reacties 

Zaterdag 5 oktober 2013 is het weer zover, de Landelijke NVM / ERA Open Huizen Dag. En natuurlijk doen ook alle ERA makelaars weer meer.

Tijdens deze dag kunt u zonder afspraak, geheel vrijblijvend de deelnemende huizen bezoeken. U bent van harte welkom tussen 11:00 uur en 15:00 uur.

Op Funda kunt u zien welke huizen te bezichtigen zijn.

Uw huis verkopen tijdens de Open Huizen Route 5 oktober 2013?

Staat uw huis te koop, en wilt u serieus werk maken van de verkoop van uw huis? Lees dan Geheimen Van Een Verkoopstylist, zodat u tijdens de Landelijke Open Huizen Route van 5 oktober 2013 kijkers enthousiast krijgt voor uw huis. Let op: in het voorjaar worden de meeste huizen verkocht!

Het boek Geheimen Van Een Verkoopstylist laat op heldere wijze en met praktische voorbeelden zien wat u zelf kunt doen om uw huis sneller te verkopen. Met méér dan 100 direct toepasbare tips presenteert u uw huis op een aansprekende manier richting kijkers. En dus potentiële kopers! Inclusief handige checklisten, zodat u altijd het overzicht houdt. Kijk vrijblijvend hier voor meer informatie.

Wilt u liever dat wij voor u aan de slag gaan om uw huis succesvol te verkopen? Bel vrijblijvend 06 -282 55 950 of mail ons vandaag nog, dan kunnen we met elkaar bepalen hoe we het verkoopklaar maken kunnen invullen.

Post to Twitter

Reacties

2 Reacties op “Landelijke Open Huizen Route 5 oktober 2013”
 1. malou van den berg says:

  de open huizen route is 5 oktober!

 2. Sabrina Muis says:

  Zeker meedoen aan de landelijke openhuizen route in Oktober. Potentieele kopers zijn dan terug van vakantie en pakken weer alle draden op om op huizenjacht te gaan.

  Een goede voorbereiding voor deze open Huizen dag is dan ook een must. Maak u woning zo aantrekkelijk mogelijk.

  Vergeet niet de alloude appeltaart te bakken, het is een oude tip maar nog steeds doet het wonderen.

  Groetjes,
  Sabrina

  Makelaar Amsterdam Zuid

Wat vindt u?

Laat ons weten hoe u hierover denkt!