Uncategorized

Buiten Uggs en Lammy Coat, bontsplaid op de bank

January 2, 2011 by · 1 Reactie 

Wonen ontleent zijn inspiratie voor een groot gedeelte uit de fashion. En bont is anno 2011 helemaal terug van weggeweest. Niet alleen de bontkraagjes op de parca’s, maar ook de UGG laars is in enkele jaren tijd ongekend populair geworden. En het aanbod van schapenbontproducten blijft toenemen.

UGG: Schapenbont is hot

De UGG laars wordt gemaakt van schapenbont, en is van nature erg zacht, warm en ademend. Niet zo gek dat met de populariteit van de UGG laars, we ook steeds meer lammy coats zien terugkeren in het straatbeeld. 

Behalve dat bont populair op straat is, verovert het in rap tempo ook menig interieur

Bontplaid, van de straat, naar het interieur

De stukjes bont die over blijven bij het maken van lammy coats en schapenlaarzen zoals UGG Australia, krijgen tegenwoordig een nieuwe bestemming in het interieur. Want bij LuxuryByNature.nl kun je tegenwoordig schitterende bontplaids en bontspreien kopen van o.a. schapenvacht, afkomstig uit de mode-industrie.

De mooiste stukken bont worden keurig bewaard, op kleur geselecteerd. En als er voldoende materiaal voorhanden is, gaan bontwerkers er mee aan de slag om al die delen aan elkaar te naaien tot een mooie plaid. En daarmee gaat dus helemaal niets meer van het schaap verloren.

Groot assortiment bontspreien en bontplaids, diverse kleuren

De bontpaids van schapenvacht zijn er in diverse kleuren. O.a. caramelwitzwart en grijs en zwart met hier en daar een rode gloed. Erg bijzonder! 

Daarnaast zijn deze plaids zo sterk en zacht dat ze behalve op de bank of bed, ook naast het bed kunnen. Als vloerkleed. Daarmee is het helemaal comfortabel naar bed gaan, en opstaan!

Post to Twitter

Reacties

1 Reactie op “Buiten Uggs en Lammy Coat, bontsplaid op de bank”
  1. donker. AF says:

    Ik zoek een strook bont om de mouwen van mijn lamy te verlengen. Wordt dit door U verkocht?tel 0650677414

Wat vindt u?

Laat ons weten hoe u hierover denkt!