Vastgoedstyling Zakelijk

Geen makelaar kan er meer omheen. De gemiddelde duur dat een huis te koop staat, is inmiddels opgelopen. Toch wilt u uw opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst zijn.

Maar wat nu als er weinig belangstelling is voor het appartement? Dan valt er weinig te onderhandelen. Vastgoedstyling kan uw opdrachtgever helpen!

Een vastgoedstylist/verkoopstylist is getraind om met een objectieve blik naar de inrichting te kijken. En kan karakteristieke eigenschappen versterken met kleur, door accessoires en/of meubels aan te passen of door deze tijdelijk 0p te slaan of juist toe te voegen. Met beperkte ingrepen voor fristheid en ruimte zorgen, zodat het te verkopen object een neutrale prettige omgeving wordt.

Zo helpen we u én uw opdrachtgevers

HUIS is aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (CNVV) van House of Kiki en werkt met de hands-on aanpak. Wij gaan daadwerkelijk aan de slag in een woning, in tegenstelling tot traditionele verkoopstylisten/vastgoedstylisten, die enkel advies geven.

Wij zijn gespecialiseerd in het relatief snel verkoopklaar maken van (te koop staande) objecten.

Gratis brochure: Help, ik ga mijn huis verkopen!

Er bestaan veel misverstanden over vastgoedstyling/verkoopstyling. Vooral onder particulieren.

Speciaal voor hén hebben we de brochure Help, ik ga mijn huis verkopen!, waarin we verwoorden wat verkoopstyling kan betekenen. Voor makelaars die met ons samenwerken, stelt HUIS deze brochure ( de geprinte versie ) gratis ter beschikking. Vraag naar de mogelijkheden.

Fotografie en aanvullende diensten

Voor diverse makelaars nemen we inmiddels de fotografie uit handen. Ook voor u en uw opdrachtgever kunnen wij de foto’s verzorgen voor bijvoorbeeld Funda of op uw site.

Ook kunnen we uw cliënten helpen wanneer er Open Huizen Route weekeinden en kijkdagen worden georganiseerd.

Verzorgingsgebied

Amsterdam Amstelveen Almere Baarn
Breukelen Bussum De Meern Diemen
Hilversum Huizen Laren Muiden
Muiderberg Naarden Noordwijk Utrecht
Vleuten Weesp Zaandam Zaanstad

Vraag naar de mogelijkheden.

We zijn altijd geinteresseerd in nieuwe contacten en samenwerkingsverbanden. U kunt hiervoor gebruikmaken van het contactformulier.

“Die groeiende populariteit van verkoopstyling in Nederland verbaast me niets. Mensen zien in een programma als de TV Makelaar wat verkoopstyling kan doen. Bovendien: in een tijd dat het niet altijd even gemakkelijk is om je huis te verkopen, gaan mensen op zoek naar hulpmiddelen. Een verkoopstylist blijkt voor steeds meer mensen een optie te zijn. Want niemand zit natuurlijk te wachten op een constructie waarbij je een half jaar of langer voor twee huizen moet betalen.“

(Kees van de Kerk, oud-marketingmanager De Hypotheker, bron: AAHomeReDesign)

Post to Twitter